Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Opera - Opera Componisten
Mozartproject
The mozart project. the life, times and music of wolfgang amadeus mozart. includes a complete kchel listing, bibliography, biography, links to related sites and commentary on individual compositions.
http://www.mozartproject.org

Puccini
Giacomo puccini centro studi - benvenuti - welcome
http://www.puccini.it

Wagnergenootschap
Wagnergenootschap nederland
http://www.wagnergenootschap.nl

Gerelateerd
 • JT Hoogeveen: Premires week 8 - 2015
  nieuws uit regio Hoogeveen
 • Media Leerpark 's-Hertogenbosch filmt Opera op de Parade i..
  Op terrassen van de Bossche Parade komen dinsdag 30 juni tv-schermen te staan waarop de opera La Cenerentola (Assepoester) is te zien.
 • Exuberant en extravagant. Aparte "Akhnaten".
  Peter Decroubele woonde de operavoorstelling bij. Hij liet zich meesleuren in de draaikolk van de compositie. Werk van Philip Glass, je bent voor of tegen.
 • Ballet over Mata Hari
  Het Nationale Ballet brengt in februari 2016 een grootschalige nieuwe voorstelling over de Nederlandse spionne en danseres Mata Hari. Ted Brandsen, artistiek leider van het grootste dansgezelschap van Nederland, maakt de choreografie.
 • Vorm overheerst in theatrale Winterreise
  Ensemble intercontemporain en Muziektheater Transparant brachten op maandag 19 januari een theatrale versie van Schuberts Winterreise in De Doelen in Rotterdam. Bariton Georg Nigl en pianist Andreas Staier vormden de kern van de voorstelling, die met name door de onverstaanbaarheid van de zang tekortschoot in inhoud.
 • ZATERDAG
  Met deweekkrant.nl bent u n klik verwijderd van het lokale nieuws. Of het nu gaat om een evenementen agenda, prikbord items of nieuwsfeiten, u treft ze zowel landelijk als lokaal aan. Via n klik bent u bij uw eigen huis-aan-huis krant en kunt u reageren op het (lokale) nieuws en eventueel uw eigen berichten, agendapunten, foto?s en video?s delen met anderen. Naast lokaal nieuws is er ook landelijke, thematische redactie in de vorm van wonen, werken, sport en autonieuws. Ook is iedere huis-aan-huis krant online te bekijken via het digitale archief. U kunt tevens uw eigen Weekkrant samenstellen zodat u anderen kunt voorzien van de informatie die u interessant vindt. Kortom; deweekkrant.nl is een landelijk netwerk van lokale nieuwssites die het de lezer mogelijk maakt om interactief contact te onderhouden met zijn eigen huis-aan-huiskrant.
 • YouTube-portret: Au fond du temple saint
  'Au fond du temple saint', alias het parelvissersduet, is ht voorbeeld van een operafragment dat een eigen leven is gaan leiden. Het wordt vaker los uitgevoerd dan als onderdeel van Bizets Les pcheurs de perles. Een portret in beeld van het fameuze duet. Met dank aan YouTube.
 • Nooit zo veel jonge bezoekers voor opera
  De premire van Akhnaten, een opera van Philip Glass vol kleurrijke kostuums van Walter Van Beirendonck, lokte deze week een recordaantal jonge bezoekers n...